Săptămâna Europeană a Sportului (23- 30 septembrie 2020) este o inițiațivă a Comisiei Europene de promovare a sportului și a activității fizice în întreaga Europă. Tema generală a campaniei rămâne „#BeActive” și ar trebui să încurajeze orice persoană să fie activă pe durata unei săptămâni și să rămână activă pe parcursul întregului an.

În școala noastră Săptămâna Europeană a Sportului a fost coordonată de prof. Bundă Cristina și prof. Deleanu Eugen și a implicat elevi din ciclul primar și gimnazial. Activitățile au fost structurate în trasee applicative-utilitare, jocuri sportive și jocuri dinamice și de ștafetă. Obiectivele acestor activități au fost următoarele:

  1. promovarea participării la activități sportive și fizice și sensibilizarea cu privire la numeroasele beneficii ale acestor activități;
  2. săptămâna îi va inspira pe elevi să fie activi în mod regulat și va crea oportunități în viața de zi cu zi de a face mai multă mișcare.

Partenerii alături de care s-au desfășurat aceste activități au fost: Federația Română Sportul pentru Toți, DJTS, AJSPT Buzău.

 

Haideți să fim activi!

smart

smart