Sãptãmâna Educatiei Globale 16-21 Noiembrie 2021

Este lumea noastrã ! Sã acţionãm  !

Activitãţile propuse se inscriu in linia eforturilor scolii de a promova o conduitã decentã si profesionalã in scoalã  si incearcã sã diminueze efectele nedorite ale poluarii si distrugerii planetei . Am propus aceste activitati  elevilor pentru a face o schimbare acum, si pentru ca salvarea planetei reprezintă un efort comun. Impreunã ne-am propus sa ii facem pe elevi sa constientizeze pericolele actuale cu care se confrunta omenirea, problemele care sunt  cât se poate de reale precum si faptul ca planeta este în dezechilibru.

Activitatile s-au desfasurat  online. Scopul activitatilor sustinute a fost insușirea cunoștințelor și formarea de abilități comportamentale necesare pentru menținerea și îmbunătățirea calității mediului, astfel încât să se prevină degradarea mediului, degradarea Pământului.

  1. ”Este lumea noastră! Să acționăm împreună!” – Împreună pentru viitor! Activitate sustinutã de institutor prof. Popa Adrian alãturi de elevii clasei a III a A
  2. Dă mai departe!- Activitate sustinutã de prof. Ivan Iuliana alaturi de elevii clasei a VIII a A.
  3.  Împreună pentru o lume mai bună!”- Activitate sustinuta de prof. Tudorache Maria alãturi de elevii clasei a VI a E.
  4. Este lumea noastra !– Activitate sustinutã de prof. Budea Laura alãturi de elevii clasei a V a E.
  5. ”Bucuriile copilariei” –Activitate susţinutã de institutor prof. Stere Georgeta alaturi de elevii clasei a III a C.
  6. Copiii intr-o lume mai bunã”– Activitate susţinutã de prof. invãtãtor Delcea Alice alãturi de elevii clasei a III a D.
  7. “Ce este schimbarea climatica?”Activitate sustinutã de prof. invãtator Tacu Cristina alaturi de elevii clasei a IV a E.
  8. ”Şi copiii au drepturi!” Activitate sustinutã de prof. invãtãtor Drãgoescu Mihaela alãturi de elevii clasei a III a B.