Împreună cu Hristos prin lume!

În ajunul sărbătorii Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul s-a desfășurat premierea celor 150 de elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 7 Buzău, care au obținut rezultate deosebite în cadrul Concursului Internațional ,,Împreună cu Hristos prin lume, la început de mileniu III”, desfășurat în cadrul Proiectului E-twinning „Limbă, Cultură și Spiritualitate românească”, ediția a V-a.

La concurs au participat peste 5000 copii români din diaspora, din Europa și alte continente. Elevii și-au arătat entuziasmul de a participa la acest concurs online. Din 150 de elevi participanți, 128 au obținut punctaj maxim la formularul Google pe tema ”Bucuria Învierii Domnului”. Credința lor curată și trăirea valorilor creștine sunt cea mai mare mărturisire de credință în vremurile actuale.

Gazdele festivitătii de premiere au fost Pr. Paroh Ene Constantin, Pr. Gherghe Gabriel si Pr. Stoica Costel de la Biserica Sfintul Nicolae din Dorobanti 1, biserica noastră parohială. Comitetul parohial a oferit daruri copiilor. Biserica a fost plină de părinți, bunici și copii îmbrăcați de sărbătoare. Felicitări, copilași! Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Prof. MATEI ROXANA CARMEN

https://youtu.be/gXMB7oaqbvc