Festivalul Concurs ”Seven Sounds” – ediția I

Școala Gimnazială Nr. 7 Buzău dă startul activităților extrașcolare cultural – artistice cu prezență fizică! Festivalul – Concurs de Muzică pentru Copii și Tineri „Seven Sounds” își va deschide porțile pe 9 aprilie 2022, într-o primă ediție plină de bucurie, talent și speranță!
Mâine vom fi gazde primitoare pentru 80 de concurenți din clasele primare și gimnaziale din 21 de unități școlare buzoiene.
Pentru a premia cum se cuvine toți interpreții, am primit ajutor din partea Asociațiilor „Punți între generații” și „Happy Kids for a Happy Life”.
Alături de noi vor fi tineri voluntari, cadre didactice, părinți, bunici și prieteni!
Le urăm succes tuturor concurenților!!
9 aprilie 2022 – Zi plină de cântece, bucurie, zâmbete sincere, copii talentați, părinți și profesori mândri și organizatori mulțumiți de rezultat.
S-a tras cortina peste prima ediție a Festivalului – Concurs „Seven Sounds”.
Concluziile:
1. Juriul a dovedit foarte mult profesionalism și a ascultat cu răbdare și încântare fiecare moment prezentat de cei 77 de concurenți prezenți astăzi pe scenă.
Cei patru care au acordat note sunt:
– Dl. Ciprian Rădulescu – doctor în muzică, profesor la Colegiul Național „M. Eminescu” Buzău
– Dl. Emanuel Sandu – profesor de Ed. muzicală la Școala Gimnazială Vadu Pașii
– Dna Cristina Robe – profesor de canto și pian la Școala Populară de Arte „Fl. Cristoforeanu” Rm. Sărat
– Dra Mihaela Dumitru – profesor pentru învățământul preșcolar la G.P.P. Nr. 3 Buzău, solistă de muzică populară
Le mulțumim!!!
2. Am demonstrat că se poate! Se poate să revenim la normal, să readucem cântecul în școală.
Se poate să organizăm în unitate, chiar dacă nu avem o sală dedicată acestui tip de eveniment, un festival de care sperăm să auzim numai lucruri bune!
Se poate să facem echipă cu cei mai talentați copii, cu cei mai dedicați părinți, cu cei mai simpatici voluntari, cu sponsori binevoitori și cu organizatori cu experiență!
Nu ne rămâne decât să ne amintim cu drag de ziua de astăzi și să ne gândim cum putem face ediția următoare mai frumoasă, mai competitivă și mai atractivă!
Vă mulțumim tuturor!