Z -ZIUA
I – INTERNAȚIONALĂ A
C – CITITULUI
I – ÎMPREUNĂ
În luna FEBRUARIE am sărbătorit împreună cititul în toate formele lui. Am citit cu voce tare, în gând, în lanț, pe sărite, împreună, le-am povestit și altora ce am lecturat, am făcut proiecte și am chemat și pe alții alături de noi.
Haideți și voi în lumea POVESTITORILOR Școlii Gimnaziale Nr 7, împreună să facem o lume mai bună, mai înțelegătoare, mai răbdătoare! Luați o carte și zburați către noi orizonturi!
Prof. Monica Grozea
 
Am acceptat cu mare drag invitația la lectura!
Clasa I C,
prof.înv. primar: Filip Mihaela
O bucurie le-a fost ziua de azi: Ziua Națională a Lecturii.
Clasa a II-a D a sărbătorit-o alături de Apolodor și păsările din Delta Dunării. Copiii au aflat multe informații interesante despre viețuitoarele acestei rezervații a biosferei! Apoi s-au stabilit obiective pentru viitoarele sesiuni de lectură.
Prof. înv. primar Andreea Ungureanu
Azi, de ZIUA NATIONALA A LECTURII. cei 31 de FLUTURASI, din clasa a IV-a A, au desfasurat activitatea ,,O altfel de lectura- Lectura cu predictii”, text suport ,,Metamorfoza” de Adina Popescu. Curiozitatea a fost maxima, ideile ,,au curs” fara numar, iar predictiile interesante. Am suspinat impreuna la ,,problemele” personajului principal si am respirat usurati la final. Am inteles cate emotii iti poate oferi LECTURA, dar si cate invataminte. Ideea cu care azi ne-am imbogatit mintea la 10-11 ani este aceea ca CELE MAI IMPORTANTE SCHIMBARI VIN UNEORI DE LA SINE!
Prof. înv. primar Nazâru Anișoara